Cavendish urørlig på femte etape

Efter holdtidskørslen tirsdag var der lagt op til massespurt på femte etape af årets Tour de France.

Et tidligt udbrud på den 228 kilometer lange etape fra Cagnes-sur-mer til Marseille bestående af seks mand fik dog opbygget et solidt forspring, men som så ofte før blev den sidste af udbryderne kørt ind med bare fire kilometer til mål efter over 200 kilometer i udbrud.

Og så begyndte positionskampen for alvor blandt de store sprinterhold som Quick Step med Mark Cavendish og Lottos André Greipel på vej ind i Marseille.

Også Peter Sagans Canondale var klar til det vilde ridt ind til målet i den franske havneby, men som så ofte før var alle attentater på det britiske missil fra Isle of Man, Mark Cavendish, forgæves, og Quick Step-rytteren kørte sikkert over stregen som vinder for 24. gang i Tour de France.

Norske Edvald Boasson Hagen fra Team Sky blev nummer to, mens Peter Sagan blev treer.

Etapen blev igen ramt af et stort styrt på opløbsstrækningen, og mange måtte rulle i mål med smerter, men da de skete inden for de sidste tre kilometer, fik alle ryttere noteret samme sluttid. Derfor er der helelr ingen ændring i den samlede stilling, hvor Simon Gerrans fra Orica-GreenEdge fortsat fører klassementet.

 

 

 

Dagens Gossip