Cecilie Hother er blevet mor: Hun er det smukkeste jeg nogensinde har set

Den populære TV 2-værtinde Cecilie Hother har født en lille velskabt pige. Det afslører hun i et indlæg på sin personlige blog:

- Nu er guldklumpen kommet til verden. Hun er det smukkeste og dejligste, jeg nogensinde har set. Det er en helt vidunderlig følelse af at have bragt hende ind i verden, og jeg glæder mig til at komme hjem med hende, skriver Cecilie Hother.

På det sociale medie Instagram, har hun delt et billede, hvor hun holder datterens lillebitte hånd i sin.

 

Når lykke bliver til ubetinget kærlighed. Når resten af ens liv er ændret for evigt. Når 1 + 1 bliver til en familie på 5 + Coco. Lidt på bloggen: www.ceciliehother.dk #mor #fødsel #kærlighed #lykke

Et billede slået op af Cecilie (@ceciliehother) den

13. Jul 2016 kl. 2:27 PDT

 

Læs mere: TV2-vært gravid: Venter mirakelbaby

‘Mit liv er ændret for evigt’ kalder den nybagte mor sit blogindlæg, og Cecilie Hother er da også helt overvældet over de følelser, som familieforøgelsen har bragt frem i hende.

- Jeg er fyldt til randen af uendelige store kærlige følelser, men for første gang i mit liv, er følelserne så overvældende, at jeg næsten ikke kan sætte ord på det; ‘ubetinget kærlighed’ og en følelse af det mest ‘rigtige’, jeg har gjort i mit liv, er det mine ord rækker til lige nu, afslutter hun sit indlæg.

Læs mere: Cecilie Hother har kæmpet med tabubelagt sygdom i årevis

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Polfoto/Ole Steen

Cecilie Hother overraskede i vinter med at blive gravid på naturlig vis, efter hun havde fortalt åbent om sin hormonforstyrrende sygdom PCO. Sygdommen gør blandt andet, at det kan være svært at blive gravid.
I februar afslørede hun sin søde hemmelighed om, at hun og kæresten Thomas Gregers Honore ventede et lille kærlighedsbarn.

Læs mere: Højgravid Cecilie Hother afslører: Jeg er nervøs

- Jeg havde jo fået at vide, at det sikkert ville kræve hjælp på grund af min PCO. Det første, jeg fik at vide var, at det kunne blive svært for mig at få børn, hvis det da ikke blev helt umuligt. Det brugte jeg enormt lang tid på at tude over - det var et kæmpe knæk for min kvindelighed, for jeg havde altid set mig selv som mor på et tidspunkt, fortalte Cecilie Hother til Alt for damerne.

Men til Cecilies store overraskelse gik det altså anderledes, end lægerne først havde forudset.

Du kan læse Cecilie Hothers blogindlæg lige her.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip