Celeste hyldes for at gøre tykt grin med kendte mennesker: De forvrænger virkeligheden

Det, du ser på nettet, er ikke altid retvisende.

Faktisk er det ofte helt forvrænget og latterligt, hvis det skete eller blev vist i virkeligheden. 

Det mener kvinden Celeste Barber, der derfor har gjort det til en mindre mission at vise, hvordan en række kendte menneskers fremstilling af deres liv, virkeligt ser ud. 

Med hashtagget #celestechallengeaccepted har hun derfor valgt at genskabe en række billeder, som kendte mennesker har lagt på Instagram. 

- Jeg ville gerne prøve at vise, hvor latterligt, det ville se ud, hvis en ”normal” person genskabte nogle af de her billeder, siger Celeste Barber til Buzfeed Life.

- Nogen kendisser på Instagram tror vist, at os ikke-rige, ikke-priviligerede mennesker er idioter, og at vi derfor tror, at det, de lægger op (på sociale medier red.) er virkelighed, uddyber hun. 

Hun har derfor fået en del følgere, efter at hun har lagt billeder - nogle af dem er gengivet nedenfor - på sin profil, hvor hun efterligner de kendte mennesker. 

Jeg har fået en masse positiv feedback, så som ”tak, fordi du ikke giver mig dårlig selvtillid” og ”tak fordi du viser virkeligheden”.

Med hensyn til den negative feedback har jeg blandt andet fået at vide, at ”du er fed, og ingen kan lide dig”, men det er ok, for jeg har en virkelig lækker mand, så jeg ved, at der er nogen, der kan lide mig.

Her gøres grin med Justin Bieber:

.. Og med Kim Kardashian:

Med Kylie Jenner:

En gengivelse af fotomodellen Kate Upton (model og skuespiller):

Her ses Joyce Bonelli, der er kendt makeupartist - blandt andet for kendis-familien The Kardashians. 

Sangerinden Rihanna:

"Vi har allesammen hver vores grænse, Klohe", skriver Celeste om billedet, der gengiver et populært foto af kendissen Klohe Kardashian:

 

Se flere billeder på Celestes Instagram-profil

 

Just chillin' with my #bae #celestechallengeaccepted @rubyrose #funny #rubyrose

Et billede slået op af Celeste Barber (@celestebarber) den

3. Jan 2016 kl. 12:36 PST

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip