Celta og Wass er i hælene på Real Madrid og Barcelona

18/10/2015

Celta Vigo og den danske landsholdsspiller Daniel Wass vandt 2-1 ude over Villarreal og er stadig med i toppen af den bedste spanske fodboldrække Primera Division med 18 point efter otte kampe.

Dermed er Celta overraskende placeret side om side med fodboldgiganterne Real Madrid og FC Barcelona efter de første otte spillerunder.

Real Madrid, som lørdag vandt 3-0 hjemme over Levante, har den bedste målscore af de tre klubber med 18-2. Villarreal er to point efter holdene i top-tre.

Kantspilleren Fabián Orellana bragte søndag eftermiddag Celta foran med 1-0 lige før pausen med et flot langskud.

Det blev endnu værre for Villarreal fire minutter inde i anden halvleg, da Eric Bailly modtog sit andet gule kort i kampen, så hjemmeholdet var ti mand i resten af kampen.

Alligevel lykkedes det Denis Suarez at udligne for Villarreal i det 67. minut, men den spanske landsholdsangriber Nolito sørgede for det afgørende mål i overtiden, efter at Orellana havde ramt overliggeren.

Daniel Wass spillede de første 86 minutter af kampen på den centrale midtbane og modtog undervejs et gult kort.