Celtic tæt på Champions League-knockout i Polen

31/07/2014

De skotske fodboldmestre, Celtic, ligner ikke en deltager i Champions League i denne sæson.

Onsdag aften tabte holdet ude med 1-4 til polske Legia Warszawa i den første af to kampe i tredje kvalifikationsrunde.

Legia slog til med to mål i de sidste seks minutter af kampen, så et hæderligt 1-2-nederlag blev forvandlet til et langt mere alvorligt et af slagsen for Celtic og klubbens nye manager, norske Ronny Deila.

Det polske hold kunne have scoret flere gange tidligere i kampen, men Legias anfører, Ivica Vrdoljak, misbrugte to straffespark.

Celtic kom foran 1-0, men holdet blev ramt af en udvisning ved stillingen 1-2, da Efe Ambrose røg ud kort før pausen.

Legia Warszawa trænes af en anden nordmand, den tidligere topspiller Henning Berg.