Celtic-træner langer ud efter Neymars opførsel

Brasilianske Neymar fik en hovedrolle i tirsdagens Champions League-kamp mod Celtic, hvor den brasilianske stjerne fremprovokerede en udvisning af Celtic-anfører Scott Brown.

Celtic-spilleren blev udvist, da kampens dommer mente, at Brown sparkede Neymar efter en duel mellem de to spillere. Neymar er dog blevet anklaget for at overdrive situationen, og Celtic-manager Neil Lennon er en af dem, der retter skarp kritik mod Barca-stjernen og beskylder ham for skuespil.

- Jeg synes ikke, at den første tackling var alvorlig. Det er et fysisk spil, og jeg mener ikke, Neymar gør sig selv en tjeneste med den opførsel. Vores fans er respektfulde overfor store spillere. Andres Iniesta gik fra banen til stående ovationer fra Celtic-supporterne. Efter den episode (med det røde kort, red.) blev der buhet af Neymar, hver gang han rørte bolden. Jeg mener ikke, jeg skal undskylde overfor Neymar eller forklare mit forsvar af min anfører. Jeg mener, at udvisningen var unødvendig, siger Lennon.

- Han (Neymar, red.) har et ry i spillet. Han er en fantastisk spiller, men nogle gange overdriver han ting en smule, fortsætter han.

Scott Brown blev udvist i det 59. minut ved stillingen 0-0, og Barcelona endte med at vinde kampen 1-0 på en scoring på Cesc Fabregas efter 76 minutters spil.

Dagens Gossip