Cem Aydin-sagen: Efter 100 henvendelser efterlyser politiet nu et hovedvidne

Københavns Politi har nu modtaget omkring 100 henvendelser i sagen om den dræbte Cem Aydin, der blev banket ihjel på Frederiksberg.

Det brutale overfald skete åpå Kong Georges Vej på Frederiksberg,m hvor en gruppe på op mod ti  personer overfaldt og tæskede den 21-årige mand så voldsmt, at han døde af sine kvæstelser.

Og i den forbindelse efterlyser politiet nu det der kan vise sig at være et kronvidne i sagen.

Bliv ven med netnyhederne.dk på Facebook - klik ind her og vær med...

Det drejer sig nemlig om en person, som formentlig har set i hvert fald en af gerningsmændene.

- Det viser sig, at der faktisk er tale om den mand, der anmeldte overfaldet. Han holdt sammen med to kvindelige passagerer på Kong Georgs Vej, og han har beskrevet, hvordan gerningsmændene kom løbende i små grupper, oplyser politikommissær Hans Erik Raben til bt.dk.

Manden har desuden formentlig set den ene af gerningsmændene.

- Han fortæller, at en mand på omkring 185-190 centimeter stiller sig ud på vejen og ser hen mod bagenden af hans bil. Manden er ikke maskeret, og han har karseklippet hår, en mørk dunjakke med hætte og mørke joggingbukser på, siger politikommissæren.

Politiet mistænker ham ikke for at have deltaget i overfaldet.

Politiet efterlyser desuden vidner til overfaldet eller folk der har set de biler, som gerningsmændene flygtede i, nemlig en sølvfarvet BMW E46 fra 3-serien og en hvid eller sølvgrå Ford Mondeo fra år 2000-2005.

Oplysninger gives til Københavns Politi på telefonnummer 114.

Dagens Gossip