Champagnedrengen Mads Dinesen pralede med sin nye designerstol - så kom bagmandspolitiet på besøg

Han sidder lige nu og rusker tremmer for svindel med millioner af kroner.

Men når man sidder inde, skal man sidde godt, mente Mads Dinesen, der derfor købte en Arne Jacobsen-stol af typen Ægget til sin fængselscelle. En designerstol til en værdi af over 35.000 kroner fra ny.

 

– Selvom jeg er homo, blev jeg træt af at få ondt i røven af Kriminalforsorgens plasticstole, hver gang jeg sad og lavede lektier, så nu har jeg været ude og købe min egen. Nu mangler jeg bare at slå en væg ned, så der rent faktisk er plads til den, skrev den 24-årige indsatte på Facebook.

Læs også: Champagne-drengen vil have kaviar i fængslet

Men siddekomforten varede kort. For når man har så mange penge ude at svømme, må man ikke bruge dem på en dyr stol, mente bagmandspolitiet.

- Jeg havde besøg af to betjente fra bagmandspolitiet her til morgen. De havde åbenbart set min lænestol, og mente den ville være pænere hos dem grundet en manglende restbetaling på 120.000 kr. i sagsomkostninger for min retsag. Nogen, der skal i Ikea i morgen? skriver han.

Teksten er flankeret af et sørgeligt billede, hvor den ekstravagante stol er byttet ud med en mælkekasse.

 

I en kommentar uddyber han:

- De sender to betjente fra bagmandspolitiet, som først har fået en dommerkendelse på at måtte komme (dvs. en anklager har skullet formulere en anmodning) for at hente en stol, som efter salær måske vil kunne indbringe 12.000 kr. på Bruun-Rasmussen! Godt de bruger tiden fornuftigt, og jeg kan få ekstra udgangstid til at købe en ny stol.

Mads Dinesen blev sidste år idømt to og seks måneders fængsel for svindel for over 30 millioner kroner. Ved retssagen erkendte han sig skyldig i samtlige af de 35 forhold, han var sigtet i.

Læs også: Mads Dinesen bag fup-donation til Danmarks Indsamlingen

Designerkøbet til cellen er lang fra hans største stunt. Tidligere har han blandt andet blendet og drukket en 1000-kronersseddel og hældt dyr champagne i et indsamlingshul til fattige.

Hans kendiseventyr begyndte, da han som 19-årig købte københavnernatklubben Nasa. Siden blev han kendt som Champagnedrengen i TV3-programmet ‘Kræsne Købere’.

Siden sin fængselsdom, er Mads Dinesen startet på HHX for at få en gymnasial uddannelse.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip