Champions League finale på storskærm i Tivoli

Tivoli har sikret sig retten til at vise Champions League finalen i morgen mellem Bayern München og Borussia Dortmund på en 30 kvadratmeter storskærm på Plænen.

P3-værten Peter Falktoft aka Snebolden fra programmet ”Monte Carlo” får samme aften debut som sprechstallmeister i Tivoli. Han skal med sin særlige humor og store faglige viden om fodbold bidrage til den rette stadion-stemning på de opsatte tribuner.

- Det er stor fornøjelse at være sprechstallmeister på noget så fint som en Champions League finale. Altså Champions League finaler er jo normalt noget, man ser med nogle drenge i en sofa på et lidt grov pixileret B&O fjernsyn, man har arvet fra sine forældre. Det her er jo nogle eventyrlige omgivelser taget de vante fodboldrammer i betragtning. Der kommer tribuner og alt muligt anden festivitas, så jeg kunne ikke forestille mig et smukkere sted at se Champions League, siger Peter Falktoft.

Tribuner og fest

Champions League finalen spilles på det verdensberømte Wembley stadion i London, hvor der er plads til 90.000 siddende tilskuere. Tivoli er ikke Wembley, men der er tradition for, at tusindvis af fodboldfans fordeler sig på de til lejligheden opsatte tribuner i Haven.

Plænen forvandler sig til et Tivoli-stadion med heppende fodboldfans på lægterne, livlig aktivitet i baren og hygge i det nye loungeområde, ligesom der før kampen vil være opvarmning, konkurrencer og underholdning for fodboldentusiaster. Storskærmskampen laves i samarbejde med Heineken, som blandt andet har sørget for tribuner og underholdningen til lejligheden.

Program:

18:30 Peter Falktoft (Snebolden) & Heineken Cheerleaders byder velkommen

18:45 Oplev nogle af Danmarks bedste freestyle Jonglører lave show på scenen

18:50 Fanquiz på scenen

19:00 Optakt fra TV på storskærm

20:45 1. Halvleg

21:35 Præmieoverrækkelse til vinderne af første SMS-Konkurrence

21:45 2. Halvleg

22:30 Præmieoverrækkelse til vinderne af anden SMS-Konkurrence

22:35 Tak for en dejlig fodboldfinale

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip