Channing Tatum far for første gang

Channing Tatum er blevet far. Hans kone Jenna Dewan-Tatum fødte torsdag aften parrets første barn. Den lille ny kom til verden på et privathospital i London, hvor Tatum i øjeblikket indspiller science fiction-filmen »Jupiter Ascending«.

De stolte forældre holder indtil videre kønnet hemmeligt, men ifølge den britiske avis Daily Mail er det det nye skud på stammen en pige.

Inden afrejsen til London understregede Tatum i et interview med radioværten Ryan Seacrest, at det passede parret fint at blive tre under det forestående ophold i udlandet. »Så bliver der ingen tomgangstid«, forklarede den 33-årige skuespiller og tilfjøede: »Bare ungen ikke bliver født med en sær accent«.

Der var da også tryk på begges karrier under graviditeten og selv om der nu er en baby i huset, skruer Tatum og frue på ingen måde nede for blusset rent arbejdsmæssigt. I juli flytter produktionen af »Jupiter Ascending« til Chicago og cirka samtidigt skal Dewan-Tatum i gang med sin nye TV-serie »Witches of East End«, der skal indspilles i Vancouver.

Der er dog ingen risiko for, at barnet blivet overset: »Channing bliver alle tiders far. Han vil have armene i dejen og sørge for, at Jenna får tid til alt det, hun skal«, siger en unavngiven kilde til det amerikanske ugeblad Us Weekly.

Tatum og hans kone mødtes på settet til »Step Up« i 2006 og giftede sig i sommeren 2009.

Dagens Gossip