Channing Tatum viser nyt familiemedlem frem

Skrevet af admin

19/08/2015

Dagens topnyheder

Heste er for det meste glade for gulerødder og hø, men når man er en særlig adoptivhest, der bor hos skuespilleren Channing Tatum, så er der andre delikatesser på menuen.

"Magic Mike"-skuespilleren har adopteret en hest ind i sin familie, og den bliver behandlet godt hos sin nye ejer.

Den 35-årige skuespiller delte tirsdag et billede på sin profil på det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor han præsenterer sine fans for sin nyeste kammerat. Han er i selskab med sin nye hest, Smoke.

Og her forkæles hesten mere end de fleste. Nemlig med øl, og Smoke ser ud til at kunne lide det. Især da de nu ifølge Tatum har en fælles interesse.  

- Kom og mød Smoke. Han er min redningshest. Han elsker øl, så vi er som skabt for hinanden, skriver Channing Tatum på Instagram, hvor han har mere end seks millioner følgere.

- Bare lige for at være klar i spyttet. Han kan altså bare godt lide duften af øl, tilføjer Channing Tatum til sidst.

Det er det andet dyr, som Channing Tatum adopterer ind i familien. I 2008 reddede han pitbullen Lulu fra et dyreinternat i delstaten Alabama. 

Channing Tatum giftede sig i 2009 med den amerikanske skuespiller Jenna Dewan, og sammen har parret datteren Evelyn, der er to år gammel.

Den populære skuespiller var senest aktuel i filmen "Magic Mike XXL", men mere er på vej. Hans næste film, "The Hateful Eight", er instrueret af Quentin Tarantino, og dansk premiere ventes i begyndelsen af 2016. 

Mød Channing Tatums nyeste familiemedlem på Instagram her: https://instagram.com/p/6gt9gcACLt/?taken-by=channingtatum

/ritzau/FOKUS