Charlie Sheen skovler penge ind

Siden Charlie Sheen tog springet til TV-skærmen som afløser for Michael J. Fox i »Spin City«, har han skovlet penge ind, og det ser ud til at fortsætte. Ifølge Hollywoods talknusere står han til at score en formue oven i hyren for »Anger Management«.

Komedieserien er Sheens seneste seersucces og han har netop lagt sidste hånd på indspilningen af afsnit nummer 50. Samtidig er serien forlænget, så skuespilleren er godt på vej mod 100 episoder, hvor der går en magisk grænse.

En amerikansk TV-serie, der når op på 100 afsnit, vil typisk blive udbudt til en stribe internationale genudsendelser, hvilket i tilfældet »Anger Management« vil indbringe Sheen et trecifret millionbeløb i dollars. Hollywoods branchepresse gætter i første omgang på 150 millioner, rundt regnet 840 millioner kroner.

Hvis produktionen fortsætter i samme rytme som nu, kan Sheen tage hul på episode nummer 100 i oktober næste år.

Mens han medvirkede i »Two and a Half Men«, blev Sheen amerikansk TVs højest betalte mandlige stjerne. Skuespilleren, som fylder 48 år på tirsdag, indtog dog kun ottendepladsen på den seneste opgørelse, finansmagasinet Forbes udsendte i 2012.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip