Charlie Sheen volder problemer igen

Han vil angiveligt have sin medspiller Selma Blair fyret fra komedieserien »Anger Management«, fordi hun har klaget over hans elendige arbejdsmoral.

Ifølge hjemmesiden TMZ nægter Sheen at møde på settet, så længe Blair er en del af holdet foran kameraet. Hun spilller kollega til den tidligere »Two and a Half Men«-stjernes terapeutfigur Charlie Goodson.

Skuespilleren er tydeligvis ikke indstillet på at finde sig i klager af nogen art. Kilder på serien vil vide, at Sheen selv har forsøgt at fyre Blair, men uden held. Det kan kun producenten Lionsgate Television eller kabelkanalen FX Network, der sender »Anger Management« i USA.

Sheen forlanger efter sigende at få Blair erstattet af Mila Kunis - uden at vide, om hun står til rådighed, hvilket næppe er tilfældet.
»Black Swan«-stjernen er nemlig i England for at indspille actioneventyret »Jupiter Ascending« og derefter venter en biograffilm mere i form af det romantiske drama »Third Person«.

Sheen fik selv en fyreseddel fra »Two and a Half Men«, da han så sig gal på forfatteren og produceren Chuck Lorre. Han krævede Lorre fjernet, men trak et korte strå - godt hjulpet af et eskalerende kokainmisbrug.

Dagens Gossip