Chauffør anholdt efter skyderi i Ishøj

»Vi ved ikke, hvad der er foregået derude endnu. Men jeg kan fortælle, at den forurettede og den anholdte chauffør har en perifer forbindelse til bandemiljøet,« siger vagtchef Henrik Andreasen fra Københavns Vestegns Politi til bt.dk.

Han oplyser dog, at politiet ikke umiddelbart mener, at skyderiet er en decideret bandekonfrontation.

»Det ligner ikke lige umiddelbart et typisk bandeskyderi, selvom de to personer, vi har truffet, er banderelaterede. Det virker mere som om, de har aftalt at mødes derude og derefter har haft en kontrovers,« siger vagtchef Henrik Andreasen.

Et skænderi mellem to grupper unge mænd endte sent fredag eftermiddag i skyderi. Episoden skete ved et grønt område i Ishøj. Københavns Vestegns Politi fik anmeldelsen om skyderiet klokken 17.01 fredag eftermiddag.

»Vi får en melding om skyderi nede på Jægerbuen i Ishøj. To grupperinger er kommet op at slås efter et skænderi, og det resulterer i, at en af de involverede personer trækker en pistol og skyder mod en ung mand,« siger Henrik Andreasen.

Skudofferet er en 21-årig ung mand, som blev ramt i benet under konfrontationen. Politiet oplyser, at offeret ikke er alvorligt såret.

Politiet har ikke nogen idé om, hvem gerningsmanden er, men vil gerne tale med vidner, der eventuelt kan have set noget.

Efter skyderiet flygtede de involverede personer fra det grønne område i to biler. Bilen med det 21-årige skudoffer blev hurtigt stoppet af politiet ikke langt fra gerningsstedet. Herfra blev offeret kørt med ambulance til hospitalet til behandling, mens chaufføren blev anholdt.

Københavns Vestegns Politi leder nu efter en sølvgrå Renault, som den gruppering, der afgav skud, angiveligt flygtede i fra Jægerbuen.

Dagens Gossip