Chauffør fra Rømø-ulykke nægter hensynsløs kørsel

Den unge mand har tilstået uagtsomt manddrab, og havde også erkendt, at han kørte bilen med både alkohol og kokain i blodet. Men nu nægter han at have kørt hensynsløst, og derfor må sagen ændres fra en tilståelsessag til en domsmandssag. Det betyder, at der skal afsættes en ny dato til sagen, oplyser anklageren, Stine Pedersen, fra anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Da ulykken skete om morgenen 11. juli, var der fire unge mænd i bilen. På Lakolk Strand ville føreren lave en håndbremsevending, men den gik galt, og bilen rullede rundt. En 21-årig af kammeraterne blev så hårdt kvæstet, at han senere døde af sine kvæstelser på sygehuset. De andre slap uden alvorlige skader.

Efter ulykken kørte den 20-årige bilen væk fra stedet, mens de to andre blev ved deres tilskadekomne kammerat, og politiet blev først kontaktet, da en kvinde gik forbi ulykkesstedet og slog alarm.

Siden ulykken har den 20-årige været varetægtsfængslet, og han erkendte med det samme, at han havde siddet bag rattet. Fængslingen udløber onsdag, og anklagemyndigheden vil anmode retten om, at den 20-årige fortsat skal sidde bag tremmer, frem til sagen kommer for en dommer.

Dagens Gossip