Chauffør frifundet for tyveri fra Hjem-Is

Skrevet af admin

16/10/2013

Mest læste i dag

En 48-årig mand fra Helsingør kunne onsdag ånde lettet op og forlade Retten i Hillerød som en fri mand, efter at han var blevet frifundet for anklager om omfattende tyverier fra sin arbejdsgiver.

Manden, der arbejdede som chauffør og sælger hos Hjem-Is, var tiltalt for i 43 tilfælde at have stjålet kontanter fra kassen i isbilen.

Tyverierne skulle ifølge anklageskriftet være sket i en periode på omkring 10 måneder sidste år, og det samlede beløb, han blev beskyldt for at have stjålet, var på 679.616 kroner.

Ifølge tiltalen forsøgte han at dække over tyverierne ved at nedskrive lagerbeholdningen fra den ene uge til den anden i det elektroniske ugeregnskab og ved at have fjernet fakturaer fra ugeregnskaberne.

Men Retten i Hillerød mener ikke, at anklagemyndigheden har bevist, at den 48-årige mand er skyldig, og frifandt ham for anklagerne, skriver retten på sin hjemmeside.

Dermed blev chaufføren også frifundet for det erstatningskrav på 679.616 kroner, som Hjem-Is i Hillerød havde nedlagt påstand om.

/ritzau/