Chefen er begejstret for maskinen Lars Bak: Er altid god

Der var aldrig tvivl, om den danske cykelrytter Lars Bak skulle med på Lotto Soudals Tour de France-hold, og det er tydeligt, at den 35-årige silkeborgenser er højt i hierarkiet på det belgiske mandskab.

Baks evner som tempokører er værdsat, når der skal sættes fart forrest i feltet til gavn for André Greipels muligheder i spurterne.

- Han er altid god, siger Lotto Soudals manager, Marc Sergeant

- Hans holdkammerater har givet ham tilnavnet "maskinen". Man skal bare trykke på en knap, og så kører han, og han bliver ved og ved, siger holdchefen.

Den erfarne dansker har i år ikke helt haft den sædvanlige, meget synlige rolle i spidsen for Lotto-toget, men det er på ordre fra chefen.

- Det skyldes, at Thomas De Gendt har brækket et ribben og derfor gerne vil undgå at sidde inde midt i feltet. Han har derfor siddet meget fremme, hvor det sædvanligvis ville have været Lars.

- Men han har jo været i et udbrud på etapen til Mur de Bretagne, så helt usynlig har han ikke været, siger Marc Sergeant.

Sportsdirektøren forventer i øvrigt at se flere udbrudsforsøg fra Bak i de kommende to uger, hvor der er meget få muligheder for en massespurt til André Greipel.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip