Chefen kaldte hende tyk og forbød hende at gå i butikkens tøj - hendes svar får nettet til at juble

Sherene Marie Zarrabi arbejdede indtil for ganske nylig i en tøjbutik.

Ud over at ekspedere kunder i butikken havde hun også ansvaret for butikkens Instagram-konto. Den blev brugt til at vise nyt tøj og kollektioner frem til kunderne på det sociale medie.

Ind imellem tog hun også billeder af sig selv iført tøjet og lagde dem på nettet.

 

Men det var ikke alle, der var lige begejstrede for den idé. Hendes chef sendte hende nemlig en mail omkring 1. februar i år.

- Hej, Noget, jeg gerne vil være sikker på, du har i baghovedet: Jeg vil have en lille størrelse, stereotypisk “model” til at vise vores tøj. Brug venligst vores billeder af modellerne, hvis butikken ikke kan finde nogen, som kan anses for at have “modelpotentiale”. Det er ikke for at være efter nogen, men for at kommunikere forventningerne i forhold til at præsentere vores brand. Tag det ikke personligt. Jeg beder kun om en god præsentation. Som bytte for den frihed beder jeg dig om at tage alle billeder ned af nogen, som ikke passer til disse kriterier, lyder mailen.

 

Sherene Marie Zarrabi delte efterfølgende mailen på Facebook.

- Denne email blev videresendt til mig tidligere. Jeg vil gerne begynde med at sige dette: Jeg er fuldt tilfreds med, hvem jeg er, og den måde jeg ser ud på. Jeg er på det seneste blevet diskrimineret mod af ejeren af Dainty Hooligan. Hun gik ind på vores forretnings Instagram og slettede alle billeder, hvor jeg stod model i tøjet og sendte denne mail til min afdelingsleder. Jeg ønsker ikke at repræsentere eller støtte en forretning med så gammeldags værdier. DETTE er grunden til, at unge piger har problemer med deres kroppe. Det er ulækkert. Jeg sagde op med det samme og vil opfordre mine venner og familie til ikke at støtte Dainty Hooligan. Elsk dig selv, uanset hvordan du ser ud, skriver hun til billedet af mailen.

Læs også: Den eneste forskel på disse to billeder er 30 sekunder 

Det er i skrivende stund blevet delt over 3100 gange.

This is an email I was forwarded earlier. I just want to start by saying this: I am fully comfortable with who I am and...

Posted by Sherene Marie Zarrabi on Monday, February 1, 2016

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip