Chelsea åbner transferlåget

Chelsea ligner en af topfavoritterne til at løbe med guldet i den nystartede Premier League-sæson. Klubben har ikke bare hentet José Mourinho tilbage til Stamford Brigde. Nej, også på transfermarkedet har den ambitiøse London-klub udvist stor handlekraft.

Navne som André Schürrle og Willian er blevet hentet over Den Engelske Kanal, og inden transfervinduet lukkede i for snart en uge siden, trak også Samuel Eto'o den blå trøje over hovedet. Nu forklarer Chelsea-direktør Michael Emenalo overvejelserne bag indkøbet af den hurtige afrikaner

- Omkring Samuel Eto'o var det en offentlig hemmelighed, at vi ville have Wayne Rooney. Jeg behøver vist ikke forklare, hvorfor vi ville have en spiller som Rooney, siger Emenalo til Chelseas hjemmeside.

- Hvis vi ikke var i stand til at få Rooney, og vi havde Romelu Lukaku, Demba Ba og Fernando Torres, var vi egentlig trygge, men vi føler os også trygge ved, at vi har købt Eto'o, som giver os lidt mere konkurrence på en position, hvor vi gerne ville have lidt fornyelse, fortsætter direktøren.

Eto'os ankomst gav Chelsea muligheden for endnu engang at leje det belgiske stortalent Romelu Lukaku ud til en Premier League-konkurrent. Sidste år spillede han for West Bromwich. I år får Everton glæde af hans kvaliteter.

- Folk glemmer, at han (Lukaku, red.) kun er 20 år, og når vi ser på den nærmeste fremtid, behøver vi ikke at lægge for meget pres på ham, fastslår Michael Emenalo.

Chelsea har fået en fin start på sæsonen med to sejre og en uafgjort på udebane mod Manchester United i deres første tre kampe.

Dagens Gossip