Chelsea cruiser sig til ny sejr i Premier League-toppen

18/10/2014

Chelsea har ingen planer om at lukke Manchester City helt ind i kampen om det engelske mesterskab.

Få timer efter City havde slået Tottenham 4-1, gav Chelsea sit modsvar med 2-1 på udebane over Crystal Palace.

London-holdet har dermed stadig kun sat to point til i de første otte runder og fører med fem point ned til City på andenpladsen.

Manager José Mourinho kunne samtidig glæde sig over, at holdet formår at vinde sikkert selv uden holdets suveræne topscorer Diego Costa.

I hans fravær satte andre stjerner sig igennem. Ikke mindst brasilianeren Oscar, der bragte holdet foran 1-0 med et fremragende frispark fra godt 25 meter efter bare seks minutter.

Hjemmeholdet kæmpede dog godt videre og fik en håndsrækning til at komme tilbage, da Chelseas Cesar Azpilicueta fik direkte rødt kort for en voldsom tackling fem minutter inden pausen.

Men inden spillerne forlod banen var Crystal Palace selv reduceret til 10 spillere, da Damien Delaney fik sit andet gule kort på klodset facon.

Anden halvleg startede som den første med et mål efter seks minutter. Spanieren Cesc Fabregas øgede efter et gennemspillet angreb på oplæg fra Oscar.

Så havde Chelsea mest lyst til at kalde det en arbejdsdag tre dage inden Champions League-kampen mod Maribor fra Slovenien.

Derfra blev sejren cruiset stille hjem, men det lykkedes dog at hjemmeholdet at reducere ved Fraizer Campbell kort før tid.

En anden London-klub med titel-ambitioner Arsenal er kommet knap så godt fra start. Lørdag skuffede holdet på hjemmebane med 2-2 mod Hull.

Alexis Sánchez bragte ellers Arsenal planmæssigt foran, men Mohamed Diame og Abel Hernandez vendte opgøret på hovedet til 2-1, inden Danny Welbeck sørgede for 2-2 i kampens sidste minut.

Arsenal er 11 point efter topholdet Chelsea.