Chelsea detaljer fra tysk landsholdsspiller

De fleste danske fodboldfans har de seneste par år lært navne som Mario Götze, Marco Reus og Toni Kroos godt at kende. Offensive kæmpetalenter, der i en ung allerede er brudt igennem på det tyske landshold.Men der er endnu en af slagsen. En, ung, tysk angriber, der sniger sig lidt under radaren herhjemme, men indeholder samme kæmpemæssige kvaliteter som de tre øvrige. 

Navnet er Schürrle. André Schürrle. Angriberen, der også kan spille på kanten, har endnu ikke opnået samme internationale anerkendelse som Götze, Reus og Kroos, men det skyldes, at han ikke spiller for Borussia Dortmund eller Bayern München - han spiller i stedet i Bayer Leverkusen. I hvert fald lidt endnu.

Schürrle står nemlig foran et skifte til Chelsea, som han igennem længere tid har flirtet med. Nu er flirt dog blevet til nærkontakt, og et skifte nærmer sig med hurtige skridt. Et skifte til en pris af knap 200 millioner kroner. 

- André Schürrle har formentlig allerede underskrevet en forhåndskontrakt med Chelsea, så nu afhænger det af, om vi lader ham gå. Vi har også modtaget et konkret bud fra dem, og det overvejer vi for øjeblikket. Men prisen alene afgør det ikke. Vi skal også have et sportsligt alternativ (til Schürrle, red), og det mangler vi, fortæller direktør i Bayer Leverkusen, Wolfgang Holzhäuser, til Kicker. 

Dét alternativ er efter alt at dømme Chelseas belgier, Kevin De Bruyne, som i øjeblikket er lejet ud til Werder Bremen. Der er dog konkurrence fra Borussia Dortmund, som ifølge Holzhäuser allerede har sendt et bud afsted. Chelsea vil dog kun leje belgieren ud - ikke sælge. 

Dagens Gossip