12/02/2014

Premier Leagues førerhold, Chelsea, havde tirsdag aften muligheden for at lægge et tungt pres på de øvrige tophold, der først spiller onsdag.

Men ude mod West Bromwich Albion formåede London-klubben blot at spille 1-1.

Arsenal kan dermed med en hjemmesejr over Manchester United onsdag genindtage Premier Leagues førsteplads.

Det lignede ellers længe en Chelsea-sejr på The Hawthorns. Branislav Ivanovic havde i første halvleg bragt gæsterne på 1-0 efter et Willian-hjørnespark, der først snittede David Luiz og derefter havnede for fødderne af serberen, der let kunne score.

Chelsea er i år det hold, der har lukket færrest mål ind i ligaen, og José Mourinhos mænd er blevet eksperter i at lukke en kamp ned.

Men tre minutter før tid svigtede Chelsea-forsvaret i forbindelse med et hjørnespark, og nigerianske Victor Anichebe kunne heade bolden ind bag Petr Cech til slutresultatet 1-1.

Med det ene hårdt tilkæmpede point holder West Bromwich lige nøjagtig nedrykningsstregen stangen. Men vinder Sunderland onsdag, ryger West Bromwich ned på den triste side af stregen.