Chelsea klar med vanvittigt bud på Falcao

På rygtebasis har klubber som Manchester United, Manchester City og Real Madrid været interesserede i Falcaos underskrift, men nu skriver den engelske avis Daily Mail, at Chelsea fører kapløbet.

Ifølge avisen har klubejer Roman Abramovich givet grønt lys til en monster-kontrakt, der skulle sikre colombianeren 1,75 mio. kr. om ugen samt en købspris på den dyre side af 400 mio. kr.

Ifølge rygtet skulle målmandstalentet Thibault Courtois være en central faktor for forhandlingerne klubberne i mellem.

Courtois er i øjeblikket udlejet fra Chelsea til netop Atletico Madrid, og spanierne har været så glade for belgieren, at de er yderst interesserede i, at beholde ham en sæson længere. Chelsea derimod havde planer om at få den 20-årige målmand tilbage i kommende sæson, da de ser ham som en ideel arvtager til Petr Cech. Dog skulle de være villige til at lade Courtois blive en sæson mere, hvis det kunne hjælpe med at få Falcao sendt til London.

Chelsea virker nu så opsatte på at hente den 27-årige Atletico-angriber, at de har lagt alle planer om Edinson Cavani på hylden. Cavani kunne i stedet være på vej til PSG for at tage over efter Zlatan, der rygtes tilbage til Juventus. Det lader for alvor til, at der er gang i bomber-rokaden i europæisk topfodbold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip