Chelsea køber årets spiller i Portugal

Serberen Nemanja Matic har tidligere været på kontrakt i Chelsea uden succes, men nu får den 25-årige midtbanespiller en ny mulighed for at få succes i London-klubben.

Chelsea offentliggjorde onsdag aften, at den havde købt Nemanja Matic af den portugisiske topklub Benfica. Ifølge engelske medier for et beløb svarende til 188 millioner kroner.

Nemanja Matic forlod Chelsea for tre år siden, efter kun at have haft få optrædener for klubben, men siden har han altså haft markant større succes hos Benfica, og han blev kåret som den bedste spiller i den portugisiske liga i 2013.

- Jeg er meget glad for muligheden for at komme tilbage til klubben. Det er jeg glad for, og jeg vil bare sige, at jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet og gøre Chelseas fans glade, siger Nemanja Matic til Chelseas hjemmeside.

Også Chelseas manager, José Mourinho, var glad, da han handlen var en realitet.

- Jeg er meget tilfreds med, at Nemanja returnerer til Chelsea. Han har vokset som spiller i Portugal og er blevet en fantastisk allround midtbanespiller. Jeg er sikker på, at han vil blive en meget vigtig spiller i truppen og vil hjælpe os til at opfylde vores ambitioner, siger Mourinho.

Kontrakten løber frem til sommeren 2019.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip