Chelsea-legende: Nedtur gør ondt på vinderen Mourinho

Skrevet af admin

27/10/2015

Dagens topnyheder

José Mourinho har været vant til succes, og derfor gør indledningen på denne sæson ondt på Chelseas manager.

Sådan lyder det fra den mangeårige Chelsea-stjerne Frank Lampard som reaktion på storklubbens skuffende sæsonstart med blot 11 point i de første ti kampe i Premier League.

- Hans cv viser, at han er en vinder, og det her gør ondt på ham, siger Frank Lampard ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Den nu 37-årige midtbanespiller spillede for Chelsea fra 2001 til 2014 og er med 211 mål den mest scorende spiller i klubbens historie.

Han regner fuldt og fast med, at holdet snart vil genindtage en plads blandt de absolutte topklubber i England - også med Mourinho som den sportsligt ansvarlige.

- Jeg tvivler ikke på hans evner, og de vil bringe ham gennem dette, siger Lampard.

Chelsea har allerede tabt fem kampe i ligaen i denne sæson. Det er to nederlag mere, end holdet måtte sluge i hele sidste sæson, da det vandt det engelske mesterskab.

- Chelsea kommer tilbage. Det her er forbigående. Man regnede ikke med, at de skulle tabe så mange kampe i starten af en sæson, men de skal nok vende det.

- Der er mange kvaliteter i truppen. Det bliver godt nok svært at vinde Premier League nu, men de vil rykke frem, hvor de hører til snart, lyder det Frank Lampard.

Efter sine mange år i Chelsea rykkede Lampard kortvarigt til Manchester City, men han optræder nu i USA for New York City FC.

/ritzau/