Chelsea-målmand et emne i Arsenal

Det vil være et af de mest opsigtsvækkende skifter i engelsk fodbold. Alligevel skriver engelske Daily Mail, at Arsène Wenger er brændt varm på Chelseas mangeårige førstekeeper, Petr Cech.Wenger har ikke været imponeret af det normale førstevalg i Arsenal, polakken Wojciech Szczesny, og har i de seneste kampe erstattet ham med landsmanden Lukasz Fabianski.

For det vilde transferrygte taler, at Chelseas 20-årige målvogtertalent, Thibaut Courtois, er udlejet til Atletico Madrid - spørgsmålet er om, han allerede kan erstatte Cech fra næste sæson.

Der er ingen tvivl om, at Courtois er tiltænkt rollen som Cechs langsigtede afløser. Særligt fordi han har klaret sit lejeophold i den spanske hovedstad glimrende.

Arsenal har da også forberedt sig på at slå til, hvis Chelsea vurderer, at Courtois allerede til sommer er moden til at overtage pladsen mellem stængerne fra Petr Cech, der dog først har kontraktudløb i 2016.

Det faktum, at Arsenal-manager Arsène Wenger har sine øjne på så dristig en underskrift, illustrerer, at han har intentioner om at spendere heftigt i sommerpausen.

Af listen over potentielle keepererstatninger fremgår yderligere en række eftertragtede målvogtere, erfarer Daily Mail: Pepe Reina (Liverpool), Asmir Begovic (Stoke City), Victor Valdes (Barcelona), Rene Adler (Bayer Leverkusen) og Michel Vorm (Swansea).

Dagens Gossip