Chelsea øjner Champions League-plads efter vigtig sejr

Skrevet af admin

24/01/2016

Dagens topnyheder

Der er stor begejstring og optimisme at spore i Chelsea, efter at holdet søndag tog en 1-0-sejr med hjem fra Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium.

Anfører John Terry mener, at indsatsen mod London-rivalerne giver de forsvarende mestre håb frem mod den afgørende del af sæsonen.

- Alt kan lade sig gøre, og alle hold slår alle. Det er en hård liga, så hvis vi kan komme ind i en god stime, så har vi en chance for at ende i top-fire, siger Terry til Sky Sports.

- Vi vil kæmpe, indtil der ikke er flere point at spille for, tilføjer han.

Chelsea ligger efter sejren på 13.-pladsen i Premier League, og mandskabet har 14 point op til Tottenham på fjerdepladsen, som giver adgang til kvalifikationskampene til næste sæsons Champions League-turnering.

Chelseas manager, Guus Hiddink, er enig med sin anfører i, at klubben stadig har muligheden for at slutte i den eftertragtede top-fire.

- Hvis anføreren siger, at vi kan, så følger vi ham. Der er lang vej op, men hvis man ser på resultaterne i Premier League, og på hvor lige holdene er, så er det uforudsigeligt. Alle hold kan slå alle hold, siger Hiddink til Chelseas hjemmeside.

Søndagens sejr over Premier Leagues nummer to, Arsenal, kom i hus, efter at Arsenals forsvarsspiller Per Mertesacker blev smidt ud efter blot 18 minutters spil.

- Vi var helt på toppen rent mentalt. Da de fik en mand udvist, trak de sig længere tilbage, og derfor pressede vi dem højere på banen og kunne på den måde vinde bolden tilbage. Vi er meget tilfredse med sejren, siger John Terry.

Det var Chelsea-angriberen Diego Costa, der trak det røde kort på en friløber, og spanieren var også manden bag den enlige scoring i søndagens opgør.

/ritzau/