Chelsea sender reservepræget City-hold ud af FA Cuppen

21/02/2016

Chelsea med Eden Hazard i hopla kylede søndag Manchester City ud af kampen om FA Cup-trofæet med cifrene 5-1.

Manchester City-fans kunne under kampen få et grundigt blik på varerne på bageste hylde af klubbens førstehold. Flere unge spillere, der stadig har deres første kamp i Premier League til gode, var smidt i startopstillingen og spillede hele kampen.

Med et debutmål fra den 19-årige franskmand David Faupala holdt det reservespækkede Manchester-hold dog stand i første halvleg, der endte 1-1. Efter scoringen blev der kastet genstande efter City-spillerne fra tilskuerpladserne.

Efter pausen kunne Manchester City dog ikke gøre meget, da Chelsea skruede op for gassen.

Eden Hazard, der i første halvleg lagde op til Diego Costas mål, satte kort efter pausen Wilian op til en 2-1-scoring, inden forsvarsspilleren Gary Cahill bragte London-klubben på 3-1.

Eden Hazard tog selv senere hovedrollen og forvandlede et frispark til 4-1. Også indskiftede Bertrand Traoré fik i overtiden af kampen bragt sig på måltavlen.

Manchester City er dermed ude af FA Cuppen og må trøste sig med, at holdet på onsdag skal spille ottendedelsfinale i Champions League mod Dynamo Kiev og på søndag Carling Cup-finale mod Liverpool.

Tottenham snublede i sin ottendedelsfinale mod Crystal Palace, hvor holdet tabte 0-1 på hjemmebane. Christian Eriksen kom ind efter pausen, men var ikke i stand til at skaffe en udligning.

I søndagens tidlige FA Cup-opgør vandt West Ham med 5-1 ude over Blackburn.

Kvartfinalerne i FA Cuppen lyder efter lodtrækningen: Everton-Chelsea, Reading-Crystal Palace, Arsenal/Hull-Watford og Shrewsbury/Manchester United-West Ham.