Chelsea sender reservepræget City-hold ud af FA Cuppen

Chelsea med Eden Hazard i hopla kylede søndag Manchester City ud af kampen om FA Cup-trofæet med cifrene 5-1.

Manchester City-fans kunne under kampen få et grundigt blik på varerne på bageste hylde af klubbens førstehold. Flere unge spillere, der stadig har deres første kamp i Premier League til gode, var smidt i startopstillingen og spillede hele kampen.

Med et debutmål fra den 19-årige franskmand David Faupala holdt det reservespækkede Manchester-hold dog stand i første halvleg, der endte 1-1. Efter scoringen blev der kastet genstande efter City-spillerne fra tilskuerpladserne.

Efter pausen kunne Manchester City dog ikke gøre meget, da Chelsea skruede op for gassen.

Eden Hazard, der i første halvleg lagde op til Diego Costas mål, satte kort efter pausen Wilian op til en 2-1-scoring, inden forsvarsspilleren Gary Cahill bragte London-klubben på 3-1.

Eden Hazard tog selv senere hovedrollen og forvandlede et frispark til 4-1. Også indskiftede Bertrand Traoré fik i overtiden af kampen bragt sig på måltavlen.

Manchester City er dermed ude af FA Cuppen og må trøste sig med, at holdet på onsdag skal spille ottendedelsfinale i Champions League mod Dynamo Kiev og på søndag Carling Cup-finale mod Liverpool.

Tottenham snublede i sin ottendedelsfinale mod Crystal Palace, hvor holdet tabte 0-1 på hjemmebane. Christian Eriksen kom ind efter pausen, men var ikke i stand til at skaffe en udligning.

I søndagens tidlige FA Cup-opgør vandt West Ham med 5-1 ude over Blackburn.

Kvartfinalerne i FA Cuppen lyder efter lodtrækningen: Everton-Chelsea, Reading-Crystal Palace, Arsenal/Hull-Watford og Shrewsbury/Manchester United-West Ham.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip