Chelsea sender United ud af engelsk titelkamp

18/04/2015

Det suveræne førerhold Chelsea sendte lørdag reelt Manchester United ud af den engelske guldkamp i Premier League.

Duellen mellem tabellens nummer et og tre på Stamford Bridge endte 1-0 til Chelsea, der havde Eden Hazard som matchvinder.

Værterne var generelt gode til at straffe United-spillernes fejl, hvilket også var tilfældet ved Hazards scoring godt fem minutter før pausen.

Bolden var egentlig på United-fødder, men John Terry fik i en nærkamp pillet bolden fra Radamel Falcao ved midterlinjen. Falcao ville gerne have haft frispark, men dommeren lod spillet fortsætte.

I den næste sekvens spillede Oscar smart bolden med hælen til Eden Hazard, der trak mod mål og sparkede den under David de Gea i gæsternes mål til 1-0.

Defensivt gjorde United-spillerne Antonio Valencia og Chris Smalling ikke meget for at presse Chelsea-målscoreren ud i en mere spids vinkel. Valencia stoppede helt op, mens Smalling ikke løb igennem.

10 minutter efter pausen var Didier Drogba tæt på at øge til 2-0, da han fik vippet bolden forbi David de Gea. Bolden havde kurs mod bageste stolpe, hvor Eden Hazard fik løbet den op, men belgierens forsøg ramte træværket.

José Mourinhos Chelsea-spillere overlod i lange perioder initiativet til Manchester United, der havde bolden i 70 procent af tiden.

Selv om det blev til mange lige-ved-og-næsten chancer, så blev Thibaut Courtois i hjemmeholdets mål ikke sat på de helt alvorlige prøver.

Chelsea topper Premier League med 76 point foran Arsenal med 66 point. United har et point færre end Arsenal.

Chelsea og Arsenal mangler at spille seks kampe af sæsonen, mens Louis van Gaals United-mandskab blot har fem kampe tilbage.