Chelsea slår Arsenal og går i udbrud i Premier League

05/10/2014

Chelsea udbyggede søndag føringen i toppen af Premier League med en 2-0-sejr over Arsenal i et dramatisk London-opgør.

Eden Hazard bragte hjemmeholdet i front på et straffespark, inden Diego Costa cementerede sejren efter pausen.

Den stærkt spillende belgier Eden Hazard fremtvang selv straffesparks-muligheden efter 25 minutter, da han driblede forbi Laurent Koscielny og blev nedlagt af Arsenal-spilleren.

Hazard fikserede fuldstændigt Arsenal-keeper Wojciech Szczesny og lagde bolden ind helt ude ved stolpen.

Så lukkede José Mourinho ellers sin jerndefensiv ned, og Arsenal formåede ikke at tilspille sig særligt mange målchancer.

I stedet udbyggede Diego Costa Chelseas føring til 2-0 godt 10 minutter før slutfløjt, da angriberen modtog bolden fra den tidligere Arsenal-profil Cesc Fabregas. I fuldt løb lobbede Costa køligt bolden over en fremadstormende Szczesny i Arsenal-målet.

Der blev gået hårdt til den i nærkampene på Stamford Bridge, hvor temperamenterne var i kog flere steder på banen. Det var den også på sidelinjen, hvor Arsenal-manager Arsène Wenger på et tidspunkt var henne for at skubbe Chelsea-kollegaen José Mourinho i brystkassen.

Chelseas mangeårige førstemålmand Petr Cech fik også sin sæsondebut i opgøret, da det belgiske stjerneskud Thibaut Courtois måtte lade sig udskifte midtvejs i første halvleg med blod fra øret efter en nærkamp.

Chelsea topper Premier League med 19 point, mens Arsenal har 10 point på sjettepladsen. Manchester City har 14 point på andenpladsen.