Chelsea-spiller lagt for had af klubbens fans

Benayoun er ifølge engelske Daily Mirror blevet et hadeobjekt blandt nogle Chelseas-fans. Den israelske midtbanespiller mener, at fansene har 'krydset grænsen' - en reference til det anti-jødiske indhold i tilråbene.

Midtbanespilleren blev senest hånet af klubbens fans, da han blev skiftet ind i søndagens 2-2-kamp mod Liverpool. Mandag kommenterede midtbanespilleren fansenes opførsel på Twitter:

- Buh-råbene kom fra en lille del af Chelsea-fansene, der har gjort sådan, siden jeg gav et interview om Torres. Men jeg bliver ikke rigtig generet af det. Folk må forstå, hvad de læser.

Tilhængernes vrede skyldes altså ifølge ham selv, at han i et interview har udtrykt sin støtte til Fernando Torres. Torres kom til Chelsea i januar 2011 på en rekord-transfer på 50 mio. pund. Han har haft særdeles svært ved at slå igennem i klubben.

Mon ikke noget af vreden også skyldes, at fansene mener, at han optrådte illoyalt, da han var udlejet til Arsenal. Her valgte han at kysse klubbens logo.

Benayoun udtrykker optimisme i forhold til, at klubben nok skal få løst problemet:

- Der er nogle andre problemer, som klubben tager sig af og forsøger at håndtere på den rigtige måde... for sommetider går folk over grænsen.

Han understreger, at problemet ikke vil komme til at fjerne fokus fra fodbolden:

- Jeg er sikker på, at klubben nok skal løse det. Det vigtigste for mig er at gøre det bedste for holdet, indtil sæsonen er slut.

Det er ikke første gang, at Chelsea kædes sammen med racisme.

I 2012 blev klubbens kaptajn, John Terry, idømt fire spilledages karantæne og en bødestraf for racistiske ytringer overfor Queens Park Rangers' Anton Ferdinand, ligesom en fan for nylig blev beskyldt for racistiske ytringer mod Manchester Uniteds angriber, Danny Welbeck.

Chelsea er opmærksom på problemet med antisemitiske ytringer fra klubbens egne fans. Hvis nogen findes skyldige i sagen, er klubben klar med en hård straf til fansene.

Dagens Gossip