Chelsea spiller uafgjort igen - Everton vinder endelig

03/02/2016

Chelsea er blevet svære at slå, siden hollandske Guus Hiddink overtog manager-tjansen fra José Mourinho, men holdet spiller for meget uafgjort til for alvor at rykke frem i tabellen.

For tredje gang i fire ligakampe måtte Chelsea nøjes med et point, da onsdag blev 0-0 ude mod Watford.

Symbolsk for en halvkedelig kamp blev første halvlegs dramatiske højdepunkt ikke en målchance, men ballade omkring Diego Costa.

I slutminutterne af første halvleg røg den kontroversielle Chelsea-angriber nok en gang ind i et stort skænderi.

Først følte Costa selv, at han blev slået af forsvarsspilleren Juan Carlos Paredes, og kort efter skubbede Costa selv Paredes i jorden. Gengivelser af de to situationer viste to spillere, der begge overdramatiserede kraftigt. Som belønning fik de hver et gult kort.

Efter pausen havde Oscar mulighed for at bygge videre på weekendens FA Cup-hattrick, men brasilianeren fik afsluttet direkte ind i en modstander fra sin position nær mål.

Watford var ikke uden chancer, men det var Branislav Ivanovic og Diego Costa, der fik halvlegens største muligheder. Begge måtte se sine afslutninger fra nært hold reddet af Heurelho Gomes i Watford-målet.

Uden scoring på så store chancer måtte kampen ende 0-0, og det resultat hjælper ingen af holdene synderligt i bestræbelserne på at spille sig nær de europæiske pladser.

Der blev spillet yderligere en kamp onsdag i Premier Leagues 24. spillerunde.

Bundholdet Newcastle var på besøg i Liverpool hos Everton, og Steve McClarens hold måtte efter en tam indsats rejse hjem uden point efter et 0-3-nederlag.

Det var samtidig Evertons første sejr i seks ligakampe. Sidst holdet vandt i Premier League, gik det også ud over Newcastle.

Everton var klart det bedste hold, og holdet kontrollerede spillet i store dele af kampen.

Belønningen for overtaget kom midtvejs i første halvleg, da Aaron Lennon modtog bolden på kanten af feltet, før han vendte rundt og sparkede den mellem benene på en forsvarsspiller, så målmand Robert Elliots udsyn var spærret.

I anden halvleg vandt Elliot til gengæld duellen over for Lennon, da han hev en hurtig fodparade frem på en kæmpe chance. Også Ross Barkley måtte se en stærk afslutning reddet af Newcastle-målmanden, før Barkley også fik sin hævn.

Med tre minutter tilbage scorede han kampens sidste mål på et straffespark, og den bedrift gentog han i overtiden.