Chelsea-stjerne får nedsat karantæne efter rødt kort

Cesc Fabregas kan nøjes med at afsone karantæne i en enkelt kamp, efter at han mandag pådrog sig et direkte rødt kort i Chelseas 0-3-nederlag ude til West Bromwich Albion i Premier League.

Det meddeler det engelske fodboldforbund (FA) på sin hjemmeside.

De nykårede mestre havde dermed held med at appellere dommen på tre spilledages karantæne, som det røde kort i første omgang udløste.

Cesc Fabregas indkasserede på tåbelig vis det røde kort efter en halv times spil af den betydningsløse kamp mod West Bromwich.

Den spanske midtbanespiller blev tilsyneladende utålmodig over, at spillet var afbrudt, efter at hans holdkammerat Diego Costa var kommet i klammeri med et par modstandere.

Cesc Fabregas lossede til bolden, der lå foran ham, hvorefter han ramte en modstander, så dommer Mike Jones langede et direkte rødt kort ud til spanieren.

Fabregas så ud til at være klar over, at han havde dummet sig, for der var ingen protester fra ham, da han forlod banen.

Efterfølgende rasede Chelsea-manager José Mourinho dog over, at dommeren havde udstedt det røde kort.

Med den reducerede karantæne kan Cesc Fabregas nøjes med at sidde ude i Chelseas sidste kamp i sæsonen, som er på søndag hjemme mod Sunderland, og han er dermed spilleklar, når den kommende sæson indledes.

/ritzau/

Dagens Gossip