Chelsea-stjerne: Spillerne er skyld i Mourinho-exit

En af Chelseas store profiler advarer mandag sine holdkammerater om, at det er spillernes ansvar, at der kommer bedre resultater til klubben. Det skriver Reuters.

Det er serberen Branislav Ivanovic, der opfordrer sine holdkammerater til at tage ansvar, efter manager José Mourinho blev fyret torsdag.

- Vi er alle sammen ansvarlige for, hvad der er sket. Og vi er alle sammen ansvarlige for, hvor vi er lige nu, siger Ivanovic til Chelseas hjemmeside.

- Det er ikke manageren, der løber på banen, det er spillerne. Det er os, der taber kampene, og det er os, der kan ændre det i fremtiden, siger højrebacken.

Serberen er en af få spillere, der også var i klubben sidste gang, Guus Hiddink var i Chelsea i 2009.

Kun John Terry og John Obi Mikel var dengang også i klubben. Branislav Ivanovic husker tiden under Hiddink som en god periode.

- Det var ham, der gav mig en rigtig chance i klubben. Jeg ved, hvor godt han klarede det første gang i klubben, og jeg er taknemmelig for, at han gav mig chancen, men det er lang tid siden, siger Ivanovic.

- Nu står vi over for andre udfordringer. Hans første mål er at stabilisere os, så vi kan spille, lige som vi gjorde mod Sunderland, siger Ivanovic.

Ivanovic scorede et tidligt mål i 3-1-hjemmesejren over Sunderland lørdag.

Chelsea møder anden juledag Watford hjemme på Stamford Bridge. To dage senere venter Manchester United på Old Trafford.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip