Chelsea stryger til tops efter målorgie mod Everton

30/08/2014

Chelsea er kommet glimrende fra start i Premier League. Lørdag blev til endnu en sejr på 6-3 ude over Everton i sæsonens hidtil mest underholdende kamp.

Det var sæsonens tredje sejr ud af lige så mange mulige, og London-klubben topper nu ligaen i kraft af en bedre målscore.

To mål i løbet af de første tre minutter grundlagde sejren, men Everton nægtede at give op og kom gang på gang tilbage i kampen.

Igen var det et par af holdets sommerforstærkninger, der spillede afgørende roller for Chelsea.

Efter et minut satte den tidligere Barcelona-spiller Cesc Fabregas sin spanske landsmand Diego Costa op til scoring med en fremragende aflevering i dybden.

Atlético Madrid-topscoreren fra sidste sæson scorede sikkert. Ligesom han også har gjort i de første to spillerunder.

Knap to minutter senere øgede Branislav Ivanovic til 2-0 efter forarbejde af Ramires. TV-billeder viste dog efterfølgende, at serberen lige netop befandt sig i offside-position. Men det bemærkede dommerne ikke.

Everton pressede i perioder for reducering, og i det sidste minut inden pausen sørgede Kevin Mirallas for ny spænding med målet til 1-2.

Anden halvleg blev et sandt målorgie med blandt andet fem mål inden for ti minutter. Det lignede en afgørelse, da Evertons Seamus Coleman var så uheldig at score selvmål til 1-3. Men kort efter reducerede Steven Naismith til 2-3.

Så troede hjemmeholdet igen på point, men Chelsea kom på 4-2 på Nemanja Matic' tørre hug fra kanten af straffesparksfeltet.

Igen svarede Everton dog igen til 3-4. Denne gang ved Samuel Eto'o, der netop er kommet til klubben fra Chelsea. Men bare minuttet efter dræbte Ramires spændingen med scoringen til 5-3.

Kort før tid cementerede Diego Costa til 6-3 med sit andet mål, og han er nu topscorer for ligaen med fire mål.

Mens Chelsea har hentet ni point, er Everton stadig uden sejr med to point.