Chelsea tæt på køb af brasilianer

Chelsea er meget tæt på at forstærke sig med den brasilianske midtbanespiller Willian Borges da Silva, blot kaldet Willian.

Den engelske storklub er blevet enig med Willians russiske arbejdsgiver Anzhi Makhachkala om prisen på et køb. Engelske medier har de seneste dage spekuleret i, at Chelsea skal betale 30 millioner pund svarende til 260 millioner kroner.

Den eneste usikkerhed består i, om den 25-årige brasilianer kan få en arbejdstilladelse i England. Det vil blive afklaret på onsdag.

Willian har tidligere på sommeren været kædet sammen med Chelseas Premier League-konkurrenter fra Tottenham, men nu bliver det med al sandsynlighed Chelsea, der får glæde af brasilianeren.

For et år siden stiftede det danske fodboldpublikum bekendtskab med Willian, da han optrådte for Shakhtar Donetsk. Brasilianeren spillede fremragende og scorede to gange, da Shakhtar slog FC Nordsjælland med 5-2 i Parken i Champions League.

Det er uvist, om Chelseas indkøb af Willian får betydning for klubbens ønske om at hente Wayne Rooney i Manchester United.

/ritzau/

Dagens Gossip