Chelsea ville have Michael Laudrup

Efter en Capital One Cup-titel og en flot midterplacering i sin første sæson som manager i Premier League-klubben Swansea, var Michael Laudrups navn med ét varmt igen tidligere på året. Den danske managers navn blev især nævnt i forbindelse med det ledige trænersæde i franske Paris St. Germain, men nu viser det sig, at også Chelsea havde danskeren på ønskeseddelen.

London-klubben valgte i sidste ende José Mourinho som ny manager, men inden inden dén aftale faldt på plads, sonderede Roman Abramovich og co. også terrænet omkring Laudrup. Det indrømmer han ifølge den portugisiske sportsavis A Bola.  

- Der var nogle, der via mellemmænd undersøgte min tilgængelighed. Men der var ikke noget konkret. Desuden havde jeg givet Swansea mit ord på, at jeg ville fortsætte, siger Michael Laudrup ifølge avisen. 

Der var langt fra ro omkring Laudrup i løbet af sommeren. Danskerens agent, Bayram Tutumlu, skabte stor uro i forholdet til Swansea, og der var længe tvivl om, hvorvidt samarbejdet mellem den walisiske klub og den danske succesmanager kunne fortsætte. Til sidst blev skårene dog klinket, og i dag sidder Laudrup sikkert i sædet på Liberty Stadium.  

Dagens Gossip