Chelsea ydmyget af West Bromwich - Fabregas ser rødt

19/05/2015

Chelsea havde allerede vundet mesterskabet, og West Bromwich Albion havde undgået nedrykning. Der var med andre ord ikke det helt store på spil, da de to fodboldklubber mandag aften mødtes på sidstnævntes hjemmebane.

Alligevel endte det i et lidt af et drama med et meget overraskende udfald, for West Bromwich tævede de nykårede mestre 3-0 i næstsidste runde i Premier League.

Det skyldtes ikke mindst, at Chelsea-stjernen Cesc Fabregas indkasserede et tåbeligt rødt kort efter en halv times spil.

Den spanske midtbanespiller blev tilsyneladende utålmodig over, at spillet var afbrudt, efter at hans holdkammerat Diego Costa var kommet i klammeri med et par WBA-spillere.

Cesc Fabregas lossede til bolden, der lå foran ham, hvorefter han ramte en modstander, så dommer Mike Jones langede et direkte rødt kort ud til spanieren.

Fabregas så ud til at være klar over, at han havde dummet sig, for der var ingen protester fra ham, da han forlod banen.

Allerede efter 10 minutter var hjemmeholdet kommet foran på et flot skud af Saido Berahino, der udplacerede Thibaut Courtois i Chelseas mål.

Saido Berahino scorede også til 2-0 et par minutter inde i anden halvleg, da han udnyttede et straffespark.

Det blev begået mod ham selv, da Chelsea-anfører John Terry kom for sent i en tackling.

Chelsea var bestemt ikke uden chancer, og holdet ramte opstanderen.

Holdets topscorer, Diego Costa, spillede sin første kamp i halvanden måned efter en skade, men han virkede ikke helt klar og blev udskiftet.

Der blev for alvor fyret op under West Bromwich-festen, da Chris Brunt scorede til 3-0, og mestrene formåede ikke at svare igen.

Danske Andreas Christensen så hele kampen fra Chelseas bænk, så han har fortsat sin debut i Premier League til gode.

Chelsea fører Premier League med 84 point for 37 kampe, mens West Bromwich har 44 point på 13.-pladsen.