Chelseas danske komet er skadet

Holdets boldførende centerforsvarer måtte ved træningen onsdag i Brøndby sidde ude med is på sin ankel.  U19-landstræner Thomas Frank understreger dog, at stortalentet blot skal spares mod Tyskland.

- Ja. Det er ok med Andreas Christensen. Vi sparer ham bare, svarer landstræneren til sporten.dk.

Han oplyser også, at Brøndbys fyrtårn af en forsvarsspiller Mads Nielsen i stedet er med på bænken. FC Nordsjællands Nicolai Johannesen og Brøndbys Frederik Holst kan udgøre det centrale forsvar.

Skaden er ikke noget, man tager let på i Andreas Christensens rige klub. I Chelsea har man tidligere haft både eksperter fra egen lægestab og Barcelonas lægestab til at se på omfanget for at undgå, at det skal udvikle sig uheldigt.

Andreas Christensen skiftede allerede som 15-årig fra Brøndby til Chelseas ungdomsafdeling. Sidste år blev han kåret til årets U17-talent af DBU, mens han senest fik debut for Chelsea, da han blev vist stor tillid i to sommerkampe mod mægtige Manchester City.

På klubbens ungdomshold har han allerede stor succes og var med til at drive holdet frem mod finalen i ungdomsholdenes svar på Champions League og FA Cup.  

Dagens Gossip