Chelseas forlænger med Lampard

Den engelske landsholdsstjernes kontrakt udløber til sommer, og parterne har i mere end et halvt år været langt fra hinanden i forhandlingerne. Så sent som i februar meddelte Lampards agent, at det var slut i Chelsea.

Især ambitiøse Monaco har været en hidsig bejler til den engelske midtbane-stjerne, men nu ser det ud til, at 34-årige Lampard bliver i Chelsea i en sæson mere.

Ifølge avisen Telegraph så har Lampard allerede underskrevet en et-årig forlængelse med London-klubben, der i aften spiller Europa League-finale mod Benfica.

Lampard nåede i weekenden at blive Chelseas mest scorende spiller i historien med 203 mål, og tilhængerne har krævet, at klubben forlængede med stjernen.

I kulissen spekuleres der også i, at det er efter ønske fra José Mourinho, som med stor sandsynlighed bliver Chelseas næste manager fra sommer.

På pressemødet før Europa League-finalen benyttede Lampard da også lejligheden til at skamrose Mourinho.

- Hvis du er en topmanager, har du topspillere. Men at få det maksimale ud af dem er 70 procent af jobbet. Det kan José. Jeg vidste fra første dag, at han kunne noget helt specielt i sin mandskabsbehandling, forklarede Lampard, da han blev stillet et spørgsmål om José Mourinho.

Lampard bliver anfører for Chelsea i aftenens Europa League-finale, da John Terry er skadet.

Dagens Gossip