Chelseas manager kræver fokus af topspiller

Skrevet af admin

16/02/2016

Dagens topnyheder

Chelseas belgiske landsholdsspiller Eden Hazard skal få sine prioriteter på plads og undlade at spekulere i et klubskifte.

Nogenlunde så klart udtrykker Chelseas manager, Guus Hiddink, sig ovenpå Hazards udtalelser om, at han vil have svært ved at sige nej, hvis Paris Saint-Germain eller Real Madrid vifter ham om næsen med et tilbud.

- Tjah, han har en kontrakt, som han har forlænget for nylig, men først må han komme i form og vise, at han er en god spiller. Derefter kan han få stor værdi for Chelsea, som er en topklub, siger Hiddink ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Forud for tidsdagens Champions League-kamp mellem Chelsea og Paris Saint-Germain har Eden Hazard i et interview med avisen Le Parisien fortalt, at hans ambition om en dag at vinde Champions League betyder, at han vil have svært ved at sige nej til PSG eller Real Madrid.

Eden Hazard blev kåret som Chelseas bedste spiller i sidste sæson, men den 25-årige belgiers problem er imidlertid, at han i denne sæson kun har scoret et enkelt mål. Det faldt på straffespark i en FA Cup-kamp mod Milton Keynes Dons i januar.

Chelseas mulighed for at spille Champions League i næste sæson begrænser sig stort set til, at holdet skal vinde turneringen i år. Holdet er lige nu nummer 12 i Premier League - 14 point efter Manchester City, som på fjerdepladsen sidder på Englands sidste Premier League-billet.

/ritzau/