Cher nægter at optræde i Rusland

En god ven bad fornylig popdivaen om at påtage sig hvervet som ambassadør for den store sportsbegivenhed og synge ved åbningen af legene i februar, men svaret var et omgående nej.

Cher fortæller det canadiske nyhedsmagasin Maclean’s, at der ikke var så meget at betænke sig på. »Jeg vil gerne vide, hvorfor alt dette had til homoseksuelle nærmest er eksploderet derovre. Min ven sagde, at det russiske folk ikke føler, ligesom regeringen gør«. siger sangerinden.

Præsident Vladimir Putin satte i juni sit navn under en lov, der forbyder såkaldt »propaganda for ikke-traditionelt seksuelt samkvem«.
Det er også forbudt at demonstrere for bøsser og lesbiskes rettigheder. Loven sætter i det hele taget snævre grænser for, de homoseksuelle og har vakt voldsom vrede i store dele af verden.

Både politikere, sportsfolk og berømtheder fra musikscenen har fordømt indgrebet i hårde toner og rettet skyset mod OL med forslag om at fratage Rusland værtsskabet eller boykotte begivenheden.

Lady Gaga og Madonna er blandt se skarpeste kritikere, ligesom den tidligere »Prison Break«-stjerne Wentworth Miller fornylig afslog en invitation til en filmfestival i Skt. Petersborg med undertrykkelsen af homoseksuelle som begrundelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip