Chevrolet skærper priskrigen på biler

En bil er traditionelt en stor og dyr investering. Men Chevrolet Danmark sænker nu prisen yderligere på modellen Spark, som dermed bliver Danmarks billigste bil. Priskrigen på de såkaldte mini-biler bliver således skærpet, og Chevrolet indtager igen rollen, som selskabet med de bedste priser på biler i Danmark.

- Chevrolet har i årevis haft succes på markedet for såkaldte mini-biler. Derfor har en del andre bilmærker gjort som Chevrolet og introduceret små biler til en lav pris. Konkurrencen er hård, men vi har ikke til sinds at lade os slå af pinden. Derfor er det en stor glæde, at Chevrolet Spark igen er Danmarks billigste bil, fortæller Finn Lykke, Direktør for Chevrolet Danmark.

Ny bedre bil

Den nye version af Chevrolet Spark kommer i et mere nutidigt design og med et forbedret materialevalg i kabinen. Bilen er økonomisk, har fem døre, fem pladser og fem-stjernet sikkerhed. Og så sælges den lige nu med en rabat på 10.000 kroner.

- Der sælges en bil fra Chevrolet cirka hvert 6. sekund på verdensplan. Bilerne er blandt andet populære, fordi de er god kvalitet, men de sælges også til en meget rimelig pris. Det beviser vi endnu en gang, og nu kan du få en helt ny bil til samme pris som en dyr luksusferie, siger Finn Lykke, Direktør for Chevrolet Danmark.

Læs flere nyheder om biler her

Den nye Chevrolet Spark er til salg lige nu med en pris på 69.900 kroner.

Dagens Gossip