Chicago-rekord er ved at fordufte for Golden State

Skrevet af admin

06/04/2016

Dagens topnyheder

Golden State Warriors får efter endnu et choknederlag pludselig svært ved at slå den legendariske Chicago Bulls-rekord for flest vundne kampe i NBA-grundspillet.

Chicago-rekorden lyder på 72 sejre og blev sat i 1995-1996 med stjernen Michael Jordan på holdet.

Natten til onsdag dansk tid tabte Golden State højst overraskende 117-124 til bundholdet Minnesota Timberwolves efter overtid.

Derfor kræver det nu fire sejre i de sidste fire kampe for Golden State, hvis holdet skal slå rekorden. Tre sejre kan dog sørge for en tangering.

Blandt de sidste fire kampe venter to yderst vanskelige opgør mod San Antonio Spurs, som har været næstbedst efter Golden State i denne NBA-sæson.

Golden State var ellers på vej mod en solid sejr og nummer 70 af slagsen, men holdet smed en føring på 17 point i anden halvleg.

Minnesota kom stærkt tilbage anført af Shabazz Muhammad med 35 point i kampen, mens Golden State-stjernen Stephen Curry blev noteret for 21 point.

I stedet for en pligtsejr endte det med nederlag nummer ni i sæsonen, og holdet er strandet på 69 sejre.

Det var andet nederlag på hjemmebane i de tre seneste kampe, da Boston Celtics i weekenden også vandt i Oakland i Californien.

Curry afviser, at den mulige Chicago-rekord er begyndt at tynge holdet i slutfasen af sæsonen.

- Det tror jeg ikke. Vi har sat os selv et realistisk mål, og vi er nødt til at tage udfordringen op.

- Det er ikke nemt at slå den, og det viser vores resultater i øjeblikket. Men jeg tror ikke, det er noget, som tynger os på banen, siger Curry.

/ritzau/