Chicharito forlod United efter snak med van Gaal

Skrevet af admin

16/12/2015

Mest læste i dag

Mexicanske Javier Hernández fik inden denne sæson besked om, at der var en procent chance for, at angriberen fik lov til at spille sin favoritposition i Manchester United.

Beskeden kom fra manager Louis van Gaal, og derefter bestemte Javier Hernández sig for at forlade United efter fem år i klubben.

Javier Hernández skiftede til tyske Bayer Leverkusen i sommer. Den 27-årige bomber har fundet tilbage til scoringsformen og står noteret for 19 mål for klub- og landshold i denne sæson.

I sidste sæson var Javier Hernández - med kælenavnet Chicharito - lejet ud til Real Madrid. Da lejeaftalen udløb, var beskeden fra van Gaal tydelig.

- Van Gaal sagde, at der var en procent chance for, at jeg fik lov til at spille på min position, så jeg skiftede til Leverkusen, siger Chicharito ifølge Sky Sports.

I sin nye klub har han stor succes. Alligevel glemmer han ikke de gode stunder på Old Trafford.

Efter at han skiftede til United fra Guadalajara i 2010, scorede han 20 mål i sin første sæson. Angriberen blev kåret til årets spiller af fansene.

Da David Moyes tog over som manager efter Alex Ferguson i 2013, blev det til mindre spilletid. Og Hernández hylder Ferguson for måden, han styrede klubben på.

- Jeg er så taknemmelig over for Ferguson. Jeg mener, han er den bedste manager nogensinde, specielt med tanke på måden han håndterede hele truppen.

- Alle havde sin plads. En spiller i truppen fik lov til at starte inde i 15 kampe i sæsonen, siger mexicaneren.

/ritzau/