Chile-træner vil sætte Messi ud af spillet i finalebrag

Argentinas superstjerne Lionel Messi vil få svært ved at udfolde sig i søndagens finale i Copa America, hvis det står til Chiles landstræner.

Da de to lande sidste år mødtes i finalen, lagde Juan Antonio Pizzi en taktik, hvor FC Barcelona-angriberen blev fuldstændig neutraliseret med en mandsopdækning fra start til slut.

Juan Antonio Pizzi vil ikke afsløre, om han har tænkt sig at genbruge taktikken fra sidste år, men den chilenske landstræner har en Messi-plan klar.

- Det er ikke nemt at skulle op mod den største spiller i historien.

- Vi vil bruge alle de våben, der skal til for at stoppe vores modstander, og det er klart, at Messi er noget, vi tager højde for i vores strategi, siger Juan Antonio Pizzi på et pressemøde.

- Han har evnen til at destabilisere en modstander, så vi skal have nogle mekanismer på plads, ellers kan han vinde kampen, tilføjer landstræneren.

Chile og Argentina stod overfor hinanden tidligere i dette års Copa America, da argentinerne vandt 2-1 i en gruppekamp. Det var dog uden Messi.

- Omstændighederne omkring denne kamp er fuldstændig anderledes. Den har intet at gøre med, hvad der skete for 20 dage siden, siger Juan Antonio Pizzi.

Sidste års Copa America-finale mellem Chile og Argentina sluttede 0-0, inden de chilenske værter sikrede sig titlen i en konkurrence fra straffesparkspletten.

Søndagens finale i New Jersey i USA spilles klokken tre om natten dansk tid.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip