Chili Klaus er nået til sidste søndag i advent, og Pyrus er ved at brænde helt sammen

Det er blevet sidste søndag i advent, og det betyder sidste afsnit af Chili Klaus juleserie, hvor han får Pyrus til at spise nogle seriøst stærke chilier. 

Duoen havde dog ikke tid til at mødes hver søndag, og ferfor besluttede de sig for at filme alle fire chilismagninger på én gang og klippe det som fire film. 

Og når man ser Pyrus reaktion i den seneste, er der vist ingen tvivl om, at han er glad for der ikke er flere søndag tilbage i advent. 

Han har nemlig svært ved at udtale navnet på den sidste chili, fordi han har svært ved ikke at kaste op, og han er nødt til at forlade bordet, inden de kan sætte tænderne i den. 

- Den er hård, men Pyrus vi skal til at i gang, lyder det fra Chili Klaus, mens Pyrus står udenfor billedet og er ved at sende sit maveindhold ud på gulvet. 

Da han endelig får sat sig, spørger Chili Klaus om ikke Pyrus har noget han vil sige til alle børnene derude. 

- Lad, lad, lad være med at prøv det her derhjemme, får den ellers så energiske nisse fremstammet. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

4. og sidste adventsjulekalender med Pyrus

Sorry - her er den! (det blev lidt sent i går!)Pyrus og Chili Klaus - 4. søndag i adventTak fordi i fulgte med og rigtig glædelig jul <3http://chiliklaus.dk#pyrus #chiliklaus #glædeligjul #håbervisesefterjul #iersøde #givepeaceachance

Opslået af Chili Klaus på 20. december 2015

Dagens Gossip