Chili Klaus indtager USA - og Mike Tyson er i chok

En chili kan slå selv de stærkeste omkuld, har flere celebre mænd erfaret.

Internetfænomenet Claus Pilgaard, der optræder under navnet Chili Klaus, er blevet danmarkskendt for at invitere kendte mænd ind at smage på sindssyge stærke chilier, der boner helt ud på Scoville-skalaen.

Chili Klaus er nået helt ud over landets grænser, og tidligere i december var den hotte herre inviteret til USA for at besøge YouTube-kanalen "First We Feast" for at prøve smagsløg med verdens stærkeste chili, Carolina Reaper, sammen med værten, Sean Evans.

Efter første bid står røgen nærmest ud af ørerne på de to kamphaner, mens de skærer ansigter med tårerne piblende ned ad kinderne og kæmper sig igennem den krasbørstige sag.

Videoen er gået viralt og er nået hele vejen ind i bokseringen til den pensionerede sværvægtsmester Mike Tyson, som har lagt chiliduellen ud på sin officielle Facebook-side.

- Hvad tænkte de på?, spørger den 49-årige boksebøf, som har delt videoen med sine over 4,8 millioner følgere på det sociale medie.

Om Tyson selv ville tage mod udfordringen eller lade sig knockoute med det samme, fortæller han ikke, men boksebøffen er kendt for at sætte tænderne i det meste. Under en kultkamp mod Evander Holyfield i 1997 bed den hårdføre herre i sin modstanders øre.

What were they thinking about?

Posted by Mike Tyson on Monday, December 14, 2015

Og se videoen, som vækker boksebøffens opmærksomhed, her: 

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip