Chili Peppers blæste på Super Bowl-arrangør

Der lå ellers en ganske klar aftale mellem rockbandet Red Hot Chili Peppers og arrangørerne af Super Bowl. Men rebellerne i Red Hot Chili Peppers besluttede sig egenrådigt for at blæse på den.

- Sådan en surrealistisk, skør ting sker én gang i livet, så vi ville bare fyre den af og have det sjovt, fortæller bandets bassist, Flea, om bandets optræden ved Super Bowl søndag.

Bandet havde sagt ja til at spille playback, selvom de er kendt for aldrig at spille andet end live. Men da det kom til stykket, ville bandet ikke lege med alligevel.

Mens publikum lyttede til det indspillede nummer, hoppede musikerne rundt på scenen og spillede live - bare uden at have deres instrumenter tilkoblet.

- Vi tænkte, det var bedst ikke at lade som om, siger Flea til bandets hjemmeside.

Red Hot Chili Peppers gik på scenen sammen med r'n'b-sangeren Bruno Mars under showet i Super Bowls pauseshow. Kun forsanger Anthony Kiedis fik lov at gå igennem live, mens musikken til superhittet "Give It Away" altså blev afspillet som playback.

Når det kommer til stykket, kan Flea da også godt se meningen med arrangørernes krav.

- De har kun nogle få minutter til at gøre scenen klar, så der er en million ting, der kunne gå galt og ødelægge showet for tilskuerne på stadium og på tv, siger han.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip