Chok: Bubber fyret på TV2

Hele Danmarks Bubber er blevet fyret på TV2. Det er tv-stationens nye kanalchef, Lotte Lindegaard, der har besluttet, at lukke reportageserien ”Danmark ifølge Bubber”, skriver bt.dk.

Programmet har ellers været en succes blandt seerne. ”Danmark ifølge Bubber” har kørt i fire år og det er blevet til 80 afsnit.

Web-tv: Bubber kaster nær op hos Chili Klaus

49-årige Bubber fik selv beskeden i sidste uge, hvor 639.000 seere så programmet om børn, der er født som reservedele.

- Min reaktion er øv. Det er meget ærgreligt, for det er min baby og et program, jeg virkelig brænder for, siger den kendte tv-vært, der er ansat i tv-produktionsselskabet Eyeworks og i gang med at udvikle nye tv-programmer.

TV2s nye kanalchef, Lotte Lindegaard bekræfter over for bt.dk, at Bubber er blevet afskediget:

- Det er rigtigt, at vi stopper ”Danmark ifølge Bubber”. Det har været rigtig gode programmer, der har kørt i rigtig lang tid. Men som led i at dreje TV2 i en ny retning, har vi alt oppe at vende og vurderer, om programmerne skal fortsætte, eller vi skal finde på noget andet, siger Lotte Lindegaard.

Læs også: Bubber samler ind til kræftsyge børn

Andre populære programmer må ligeledes lade livet, blandt andet ”Dagens mand” med Pelle Hvenegaard.

Det er i øvrigt anden gang, Lotte Lindegaard lukker en programserie, som Bubber er vært for. Første gang var i 2005, da hun som ny børne- og ungdomsredaktør på TV2 lukkede Snurre Snups Søndagsklub.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip