Chok: Bubber fyret på TV2

Hele Danmarks Bubber er blevet fyret på TV2. Det er tv-stationens nye kanalchef, Lotte Lindegaard, der har besluttet, at lukke reportageserien ”Danmark ifølge Bubber”, skriver bt.dk.

Programmet har ellers været en succes blandt seerne. ”Danmark ifølge Bubber” har kørt i fire år og det er blevet til 80 afsnit.

Web-tv: Bubber kaster nær op hos Chili Klaus

49-årige Bubber fik selv beskeden i sidste uge, hvor 639.000 seere så programmet om børn, der er født som reservedele.

- Min reaktion er øv. Det er meget ærgreligt, for det er min baby og et program, jeg virkelig brænder for, siger den kendte tv-vært, der er ansat i tv-produktionsselskabet Eyeworks og i gang med at udvikle nye tv-programmer.

TV2s nye kanalchef, Lotte Lindegaard bekræfter over for bt.dk, at Bubber er blevet afskediget:

- Det er rigtigt, at vi stopper ”Danmark ifølge Bubber”. Det har været rigtig gode programmer, der har kørt i rigtig lang tid. Men som led i at dreje TV2 i en ny retning, har vi alt oppe at vende og vurderer, om programmerne skal fortsætte, eller vi skal finde på noget andet, siger Lotte Lindegaard.

Læs også: Bubber samler ind til kræftsyge børn

Andre populære programmer må ligeledes lade livet, blandt andet ”Dagens mand” med Pelle Hvenegaard.

Det er i øvrigt anden gang, Lotte Lindegaard lukker en programserie, som Bubber er vært for. Første gang var i 2005, da hun som ny børne- og ungdomsredaktør på TV2 lukkede Snurre Snups Søndagsklub.

Dagens Gossip